Valthe Drenthe

Rust, ruimte en natuur

Disclaimer

De uitzonderingen en gedragsregels.

 Verhuurder: de eigenaren van deze website en vakantiehuis.

Huurder: Alle personen die gebruik maken van het vakantiehuis.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten ontleent worden. Alle informatie op deze website is onder voorbehoud. De eigenaar behoudt het recht om elke informatie te wijzigen. 

Het verblijf op het vakantieadres, het gebruik van het huis, inventaris en toebehoren, aanwezige speeltoestel en gehuurde extra's geschiedt volledig voor eigen risico. De huurder kan geen enkele aanspraak doen bij schade en/of letsel tijdens de huurperiode op de verhuurder. In geval van het veroorzaken van schade aan het huis, inventaris, alle toebehoren, gehuurde extra's en aanwezige dieren door de huurder, zal de verhuurder de schade op de huurder verhalen. De verhuurder behoudt zich het recht om de huurovereenkomst in geval van veroorzaken van overlast en/of schade door huurder en de aanwezige personen die onder de verantwoordelijkheid van huurder vallen, de huurovereenkomst direct stop te zetten. Er vindt in dat geval geen restitutie van geld plaats.

Er vindt geen restitutie van geld plaats bij annulering van een reservering. Uitgezonderd is een vanwege de overheid opgelegde reisbeperking waardoor het niet is toegestaan naar de vakantiewoning te reizen. In dat geval vindt een volledige restitutie van de reserveringssom plaats.

In geval van het huren van een paard verklaart de huurder dat de huurder begrijpt dat dit volledig voor eigen risico gebeurt. De verhuurder erkent geen enkele aansprakelijkheid in geval van schade/letsel van de huurder. Huurder verklaart dat de huurder de 3 basisgangen (stap, draf en galop) volledig beheerst en begrijpt dat het huren van een paard volledig voor eigen risico is en de verhuurder geen enkele aansprakelijkheid in welke vorm dan ook zal aanvaarden. Rijkleding en cap zijn verplicht.

De huurder heeft deze disclaimer gelezen en begrijpt deze disclaimer. De huurder aanvaart de voorwaarden genoemd in deze disclaimer bij het huren van de vakantiewoning.

Gedragsregels.

Wij vinden het voor onze gasten en onszelf belangrijk dat het in en rondom het vakantiehuis netjes blijft. 

Wij waarderen het zeer als u zich aan de volgende gedragsregels houdt:

  • De natuur wordt met de grootste respect behandeld. 
  • Roken is in het vakantiehuis niet toegestaan.
  • Open vuur, kampvuur of klein vuurtje is i.v.m. brandgevaar niet toegestaan.
  • Bbq-en mag alleen met de aanwezige barbecue.
  • Het vakantiehuis dient netjes en opgeruimd achter gelaten te worden. Extra kosten worden berekend indien het vakantiehuis niet netjes is achter gelaten, dit ter beoordeling van de eigenaren.
  • Het bestek, serviesgoed, pannen en glazen worden schoon in de kast achter gelaten.
  • Afval dient in een afgesloten zak in de daarvoor bestemde container gedeponeerd te worden. Lege flessen en papier dient u zelf bij een inzamelpunt af te leveren.
  • Geen geluidshinder voor 08.00 uur, na 22.00 uur is het stil.
  • De aanwezige paarden mogen niet gevoerd of benaderd worden zonder onze uitdrukkelijke toestemming. 


E-mailen
Bellen
Map
Info